Ingrediente:
500 ml (1/2 l) ceai de fructe rece
125 ml (1/8 l) suc de grapefruit
125 ml (1/8 l) suc de portocale
3 linguri cu miere
evtl. 5 linguri Campari
câteva cuburi de gheaţă
Mod de preparare:
Ceaiul de fructe se amestecă foarte bine cu sucurile şi mierea până ce mierea se dizolvă. După preferinţă se adăugă Campari şi se serveşte cu cuburi de gheaţă.
LASA COMENTARIU CE RETETA DORESTI SA FIE POSTATA SAU DACA AI O RETETA PE CARE DORESTI SA O PUBLICAM LASA COMENTARIU .
VA MULTUMIM !
Abonezate la Retete culinare noi prin Email
500 ml (1/2 l) ceai de fructe rece
125 ml (1/8 l) suc de grapefruit
125 ml (1/8 l) suc de portocale
3 linguri cu miere
evtl. 5 linguri Campari
câteva cuburi de gheaţă
Mod de preparare:
Ceaiul de fructe se amestecă foarte bine cu sucurile şi mierea până ce mierea se dizolvă. După preferinţă se adăugă Campari şi se serveşte cu cuburi de gheaţă.
LASA COMENTARIU CE RETETA DORESTI SA FIE POSTATA SAU DACA AI O RETETA PE CARE DORESTI SA O PUBLICAM LASA COMENTARIU .
VA MULTUMIM !
Abonezate la Retete culinare noi prin Email
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu