CAUTA RETETA

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Punch cu ceai - Bauturi calde

Ingrediente:
100 ml apă
2 plicuri ceai negru
400 ml suc roşu de struguri
400 ml suc de portocale
75 g zahăr brun
1 plic zahăr vanilinat Dr. Oetker
1 linguriţă rasă cu scorţişoară măcinată
1 vârf de cuţit cu cuişoare măcinate
Mod de preparare:
Se pune apa la fiert. Se pun apoi pliculeţele de ceai şi se lasă 3 minute. Se toarnă într-o oală sucurile şi zahărul şi se pun la fiert. Peste se toarnă ceaiul apoi zahărul vanilinat şi cuişoarele. Punch-ul se serveşte fierbinte în pahare termo-rezistente.
Sugestie:
Puteţi adăuga în Punch 2 linguri cu rom

LASA COMENTARIU  CE RETETA DORESTI SA FIE POSTATA SAU DACA AI O RETETA PE CARE DORESTI SA O PUBLICAM LASA COMENTARIU .
VA MULTUMIM !
Abonezate la Retete culinare noi prin Email

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu